- Hääpuvut -

Unelmiesi morsiuspuku toiveidesi mukaan.

On tärkeää, että juuri sinä, morsian, tunnet olosi kauniiksi hääpäivänäsi, jotta voit nauttia täysin rinnoin tuosta erityisestä päivästä elämässäsi. Häät ovat suuri ja usein pitkään suunniteltu tapahtuma, ja yksi kiinnostavimmista elementeistä on kaunis ja näyttävä - ja morsianta pukeva - hääpuku.

Ateljé Iinan erikoisalana ovat morsiuspuvut, mikä näkyy työn korkeana laatuna ja trendikkyytenä. Lisäksi suunnittelemme omia pukumalleja. Huomioimme aina asiakkaan henkilökohtaiset toivomukset. Jokaisen puvun suunnittelu- ja valmistusprosessi on ainutlaatuinen tapahtuma - luonnostelemme puvun tarkasti ja teemme peruskaavoista kuositellen lakanakankaisen malliversion, jolloin asiakas saa kuvan puvustaan ennen lopullista toteutusta.

Valmistuksen eri työvaiheet sisältävät yhteensä 3-4 sovitusta, sisältäen puvun suunnittelun.

Laadukas ja huoliteltu lopputulos.

Kangasvalikoimassamme on mm. erilaisia hääpukukankaita, morsiussatiineja, pitsikankaita, silkkejä ja huntukankaita, mutta valmistamme hääpukuja myös asiakkaan omista kankaista. Lisäksi pukuun voi luoda uutta ilmettä materiaalien ohella erilaisin brodeerauksin ja tarvikkein.

Jos et halua pukua omaksi, voit teettää satiinisen morsiuspuvun myös vuokrapuvuksi. Lisäksi ompelemme ja vuokraamme juhla-asut myös morsiusneidoille ja -pojille.